Τώρα, οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας 
μπορούν να φτάσουν
σε εκείνους που θα τις καλύψουν.

Τι είναι το settle.gr;

Είναι μια νέα ιστοσελίδα  και ένα πολύ δυνατό εργαλείο για τις τοπικές κοινωνίες.

Πώς μπορεί το settle.gr να φανεί χρήσιμο στον τόπο μου;

Η ιδέα είναι πολύ απλή! Μπορείτε να βάλετε μια ανακοίνωση για τις ανάγκες που έχει ο τόπος σας, επειδή δεν υπάρχουν οι επαγγελματίες που θα τις καλύψουν.

Μερικά παραδείγματα:

Στη μικρή σας πόλη, τα παιδιά θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Δεν υπάρχει όμως κάποιος δάσκαλος και είτε αναγκάζονται να πηγαίνουν στην διπλανή πόλη είτε δεν μαθαίνουν. Εσείς ανακοινώνετε στο www.settle.gr ότι στην πόλη σας δεν υπάρχει δάσκαλος ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο δάσκαλος που διδάσκει χρήση υπολογιστών και θέλει να μετακομίσει από την πόλη του ή μένει στη διπλανή πόλη, ενημερώνεται ότι τον χρειάζεστε και έρχεται να ασκήσει το επάγγελμά του στην πόλη σας.

Στο νησί σας δεν υπάρχει ξυλουργός και αυτό δυσκολεύει τις επισκευές και τις νέες κατασκευές. Ανακοινώνετε στο www.settle.gr ότι χρειάζεστε ξυλουργό και έτσι ενημερώνονται επαγγελματίες, που πολύ πιθανόν να μην έχουν δουλειά στον τόπο που μένουν και να έρθουν στο δικό σας, που τις χρειάζεστε! Ίσως μάλιστα, κάποιος από αυτούς να κατάγετε από το νησί και έτσι του δίνετε την ευκαιρία να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του και να ασκήσει το επάγγελμά του.

Με αυτόν τον απλό τρόπο, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του τόπου που μένουμε και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε να μειωθεί η ανεργία!

Δεν ξέρω καθόλου από νέα τεχνολογία! Πόσο δύσκολο είναι να γράψω για την ανάγκη του τόπου μου στο www.settle.gr ;

Καθόλου δύσκολο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με σύνδεση στο ιντερνέτ. Στη συνέχεια, ακολουθείτε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Κάντε κλικ εδώ http://settle.gr/gr/forms/apply
  2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητάει η φόρμα.
  3. Κάνετε κλικ στο κουμπί ‘αποστολή’.

Αυτό ήταν! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς, η ομάδα του settle.gr και η ανακοίνωσή σας θα βρίσκεται στο www.settle.gr μέσα σε 24 ώρες!

Αν χρειαστώ εγώ ή κάποιος άλλος, περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Φυσικά! Τηλεφωνήστε στο 2109730280 και θα σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με το www.settle.gr.